Електронний каталог Науково-технічної бібліотеки Національного університету „Львівська політехніка“

Сучасні методи виробництва, пакування та збереження харчової продукції

Записів у цьому списку: 22

Лабораторний практикум з токсикології продуктів харчування : навчальний посібник / Воронов Станіслав Андрійович, Стецишин Юрій Богданович, Панченко Юрій Васильович, Когут Ананій Михайлович, Курисько Тетяна Степанівна ; за редакцією С. А. Воронова ; Міністерство освіти і науки України, Національний університет "Львівська політехніка"Вихідні дані: Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2018Опис: 192 сторінки : ілюстраціїНаявність:
Організація виробництва : підручник / В. В. Козик, А. С. Гавриляк, Т. О. Петрушка ; Міністерство освіти і науки України, Національний університет "Львівська політехніка"Вихідні дані: Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2020Опис: 254 сторінки : таблиці, графіки ; 22 смНаявність:
Основи біотехнології : навч. посіб. [для студентів біол., біотехнол., хім.-технол. і фармацевт. спец. закл. вищ. освіти] / Кравченко Ольга Олександрівна, Савчук Олексій Миколайович, Остапченко Людмила Іванівна ; М-во освіти і науки України, Київ. нац. ун-т ім. Т. ШевченкаВихідні дані: Київ : ВПЦ "Київський ун-т", 2019Опис: 269 с. : іл.Наявність: Доступні примірники: Читальний зал наукової літератури (CHZNAUK)Шифр зберігання: 57/К772 (1).
Теоретичні основи технологій харчових виробництв : навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харч. технології" ВНЗ / Никулишин Ірена Євгенівна, Дзіняк Богдан Остапович, Піх Зорян Григорович ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т "Львів. політехніка"Вихідні дані: Львів : ФОП Бадікова Н.О., 2017Опис: 220 с. : схемиНаявність: Доступні примірники: Читальний зал наукової літератури (CHZNAUK)Шифр зберігання: 664/Н637 (1).
Токсикологія продуктів харчування : підручник / Воронов Станіслав Андрійович, Стецишин Юрій Богданович, Панченко Юрій Васильович, Когут Ананій Михайлович ; за редакцією С. А. Воронова ; Міністерство освіти і науки України, Національний університет "Львівська політехніка"Вихідні дані: Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2020Опис: 566 сторінок : ілюстрації, таблиці, схеми, портрети ; 24,5 смНаявність: Натисніть тут для доступу в онлайн
Упаковка : журн. для виробників та споживачів тари і упаковки ; Нац. ун-т харчових технологій [та ін.], № 1Набір: 1198.0, 21.0, Київ, Упаковка, 566525Аналітична одиниця: 990908, С. 46-47, Упаковка на всех континентах = 2015Вихідні дані: Київ : 2015Наявність: Доступні примірники: Читальний зал наукової літератури (CHZNAUK) (1).
Упаковка : журн. для виробників та споживачів тари і упаковки ; Нац. ун-т харчових технологій [та ін.], № 6 (103)Набір: 1198.0, 21.0, Київ, Упаковка, 566525Вихідні дані: Київ : 2014Наявність: Доступні примірники: Читальний зал наукової літератури (CHZNAUK) (1).
Упаковка : журн. для виробників та споживачів тари і упаковки ; Нац. ун-т харчових технологій [та ін.], № 6Набір: 1198.0, 21.0, Київ, Упаковка, 566525Аналітична одиниця: 990904 / Шредер В., Упаковывание пищевых продуктов в гибкие материалы, С. 36-40 = 2013Вихідні дані: Київ : 2013Наявність: Доступні примірники: Читальний зал наукової літератури (CHZNAUK) (1).
Упаковка : журн. для виробників та споживачів тари і упаковки ; Нац. ун-т харчових технологій [та ін.], № 5Набір: 1198.0, 21.0, Київ, Упаковка, 566525Аналітична одиниця: 990903 / Якимчук М. В., С. 54-57, Пневматичні пристрої для пакувального обладнання (нові функціональні можливості) = 2013Вихідні дані: Київ : 2013Наявність: Доступні примірники: Читальний зал наукової літератури (CHZNAUK) (1).
Упаковка : журн. для виробників та споживачів тари і упаковки ; Нац. ун-т харчових технологій [та ін.], № 4Набір: 1198.0, 21.0, Київ, Упаковка, 566525Аналітична одиниця: 990902 / Кривошей В. М., Сучасні технології маркування продукції (стан українського ринку), С. 55-60 = 2013Вихідні дані: Київ : 2013Наявність: Доступні примірники: Читальний зал наукової літератури (CHZNAUK) (1).
Харчова і переробна промисловість : наук.-вироб. журн. ; Держпрод, Нац. ун-т харчових технологій, № 4-5Набір: 1816.0, 21.0, Київ, Харчова і переробна промисловість, 567076Аналітична одиниця: 990905 / Гавва О., С. 28-30, Пакувальне обладнання: перспективи розвитку = 2009Вихідні дані: Київ : 2009Наявність: Доступні примірники: Читальний зал наукової літератури (CHZNAUK) (1).
Харчова і переробна промисловість : наук.-вироб. журн. ; Держпрод, Нац. ун-т харчових технологій, № 2-3Набір: 1816.0, 21.0, Київ, Харчова і переробна промисловість, 567076Аналітична одиниця: 881264, Наукове забезпечення розвитку харчової і переробної промисловості України, С. 3-5 / Хареба В. = 2009 • 1014206, Наукове забезпечення розвитку переробної промисловості України, С. 4-7 / Хареба В. = 2009Вихідні дані: Київ : 2009Наявність: Доступні примірники: Читальний зал наукової літератури (CHZNAUK) (1).
Харчова і переробна промисловість : наук.-вироб. журн. ; Держпрод, Нац. ун-т харчових технологій, № 1Набір: 1816.0, 21.0, Київ, Харчова і переробна промисловість, 567076Аналітична одиниця: 881265, Економічна стратегія галузі, С. 4-6 / Сандул О. = 2009 • 707055 / Піх З., Паляниця Л., Березовська Н., Гродзіцька О., С. 22-25., Ультразвук як ефективний засіб у процесах приготування та зброджування сусла до спирту = 2009 • 990910 / Козак А., С. 28-30, Яка упаковка найдоцільніша ? = 2009Вихідні дані: Київ : 2009Наявність: Доступні примірники: Читальний зал наукової літератури (CHZNAUK) (1).
Харчова і переробна промисловість : наук.-вироб. журн. ; Держпрод, Нац. ун-т харчових технологій, № 6Набір: 1816.0, 21.0, Київ, Харчова і переробна промисловість, 567076Аналітична одиниця: 881266, Розвиток стратегічного потенціалу харчової промисловості України, С. 5-9 / Дейнеко Л. = 2009Вихідні дані: Київ : 2009Наявність: Доступні примірники: Читальний зал наукової літератури (CHZNAUK) (1).
Харчова і переробна промисловість : наук.-вироб. журн. ; Держпрод, Нац. ун-т харчових технологій, № 7-8Набір: 1816.0, 21.0, Київ, Харчова і переробна промисловість, 567076Аналітична одиниця: 881556, Розвиток грибівництва в Україні / Дубініна А., Тимофєєв О., С. 8-9 = 2009Вихідні дані: Київ : 2009Наявність: Доступні примірники: Читальний зал наукової літератури (CHZNAUK) (1).
Харчова і переробна промисловість : наук.-вироб. журн. ; Держпрод, Нац. ун-т харчових технологій, № 9-10Набір: 1816.0, 21.0, Київ, Харчова і переробна промисловість, 567076Аналітична одиниця: 881126 / Худоб`як М., Глибоке заморожування, С. 7-8 = 2009Вихідні дані: Київ : 2009Наявність: Доступні примірники: Читальний зал наукової літератури (CHZNAUK) (1).
Харчова і переробна промисловість : наук.-вироб. журн. ; Держпрод, Нац. ун-т харчових технологій, № 11-12Набір: 1816.0, 21.0, Київ, Харчова і переробна промисловість, 567076Аналітична одиниця: 1014654, С. 8-10 / Фролова Н., Ринок харчових ароматизаторів (сучасний стан виробництва та напрямки його розвитку) = 2009 • 881557, Цукрова галузь країни / Лукашенко Н., С. 11-12 = 2009Вихідні дані: Київ : 2009Наявність: Доступні примірники: Читальний зал наукової літератури (CHZNAUK) (1).
Харчова і переробна промисловість : наук.-вироб. журн. ; Держпрод, Нац. ун-т харчових технологій, № 1Набір: 1816.0, 21.0, Київ, Харчова і переробна промисловість, 567076Аналітична одиниця: 881263, Процесом керує комп`ютер / Загоровська Л., С. 4-6 = 2010Вихідні дані: Київ : 2010Наявність: Доступні примірники: Читальний зал наукової літератури (CHZNAUK) (1).
Харчова і переробна промисловість : наук.-вироб. журн. ; Держпрод, Нац. ун-т харчових технологій, № 2Набір: 1816.0, 21.0, Київ, Харчова і переробна промисловість, 567076Аналітична одиниця: 1014209 / Усатенко Н., Охрименко Ю., Свириденко Т., Соколова С., Система простежуваності як запорука безпечності харчових продуктів, С. 4-6 = 2010 • 1014655, С. 7-8, Вміст нітрат-йонів в овочах (науковці дослідили продукцію, придбану на ринках Львова) / Тимощук С., Тимощук О. = 2010 • 881560, С. 14 / Шиян П., Ломарецький В., Куць А., Інноваційні технології у виробництві = 2010Вихідні дані: Київ : 2010Наявність: Доступні примірники: Читальний зал наукової літератури (CHZNAUK) (1).
Харчова і переробна промисловість : наук.-вироб. журн. ; Держпрод, Нац. ун-т харчових технологій, № 4Набір: 1816.0, 21.0, Київ, Харчова і переробна промисловість, 567076Аналітична одиниця: 881555, С. 5-6, Інноваційні енергозберігаючі технології. Їх впровадження - пріоритетний напрямок подальшого розвитку спиртової галузі / Українець А., Шиян П. = 2010 • 1014647 / Романчук П., Технологія чистоти, С. 12-14 = 2010Вихідні дані: Київ : 2010Наявність: Доступні примірники: Читальний зал наукової літератури (CHZNAUK) (1).
 <<  <  1  2    >>

Національний університет „Львівська політехніка“

Науково-технічна бібліотека

Koha Ukraine