Методичні вказівки до виконання магістерської кваліфікаційної роботи для студентів спеціальності 8.05130111 "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів" [Текст] / М-во освіти і науки України, Нац. ун-т "Львів. політехніка" ; [уклад.: С. А. Воронов, В. М. Свірідов, В. П. Васильєв, Ю. В. Панченко, В. Я. Самарик, В. А. Дончак, В. С. Токарев, Ю. Б. Стецишин]
Publication: Львів : Вид-во Львів. політехніки, 2015Description: 24 с.Language: українська.Country: Україна.Форматний номер: 2 формат (висота > 17-23 см)Вид літератури за цільовим призначенням: НавчальніВид/характер текстових документів: навчальні виданняУДК: 663.05(075.8)Bibliography: Бібліогр.: с. 20-23.УДК-теми: 663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв « 663/664 ,Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва « 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя Item type:
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Книгосховище № 3 (KSH3) Фонд відділу абонементів навчальної літератури | 66/М545 (Browse shelf(Opens below)) | Available | NR0630694 | ||
![]() |
Книгосховище № 3 (KSH3) Фонд відділу абонементів навчальної літератури | 66/М545 (Browse shelf(Opens below)) | Available | NR0630695 | ||
![]() |
Книгосховище № 3 (KSH3) Фонд відділу абонементів навчальної літератури | 66/М545 (Browse shelf(Opens below)) | Available | NR0630696 | ||
![]() |
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | IST12043 (Browse shelf(Opens below)) | Available | IST12043 | ||
![]() |
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | 01348919 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 01348919 |
Бібліогр.: с. 20-23