Моделирование и оптимизация управления технологическими процессами в пищевой промышленности [Текст] : межвуз. сб. / Краснодар. политехн. ин-т ; [редкол.: В. Я. Тихонов (отв. ред.) и др.]
Вихідні дані: Краснодар : КПИ, 1984Опис: 174 с.Мова: російська.Країна: СРСР.Форматний номер: 2 формат (висота > 17-23 см)Вид літератури за цільовим призначенням: НауковіУДК: 658.371Наявність бібліографії/покажчика: Библиогр. в конце ст.УДК-теми: 658.3 Взаємовідносини на виробництві « 658 Організація комерційних та приватних підприємств. Організація торгівлі « 65 Органiзацiя та управління підприємствами зв'язку, транспорту, торгівлі, поліграфії « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя Тип одиниці:
Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | 01251698 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 01251698 | ||
![]() |
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | 01251699 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 01251699 | ||
![]() |
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | 01251057 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 01251057 |
Библиогр. в конце ст.