Моделирование и оптимизация управления технологическими процессами в пищевой промышленности [Текст] : межвуз. сб. / Краснодар. политехн. ин-т ; [редкол.: В. Я. Тихонов (отв. ред.) и др.]
Publication: Краснодар : КПИ, 1984Description: 174 с.Language: російська.Country: СРСР.УДК: 658.371Bibliography: Библиогр. в конце ст..УДК-теми: 658.3 Взаємовідносини на виробництві « 658 Організація комерційних та приватних підприємств. Організація торгівлі « 65 Органiзацiя та управління підприємствами зв'язку, транспорту, торгівлі, поліграфії « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя Item type:
Current library | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | 01251698 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 01251698 | |
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | 01251699 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 01251699 | |
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | 01251057 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 01251057 |
Библиогр. в конце ст.
There are no comments on this title.