Untersuchungen über Caramelnachweismethoden [Текст] / A. Joszt, S. Moliński
Фізичні одиниці у підшивці:→Vergleichende Untersuchungen der Karamel- und Melassekolloide / A. Joszt, S. Moliński. — 1935.
→Zur Kenntnis der Karamelisation der Saccharose / A. Joszt, S. Moliński. — 1935.
Edition Statement: Publication: Zeitschrift für Untersuchung der Lebensmittel, Heft 1, 71 Band, 1936Publication: Berlin : [s. n.], 1936Description: Сторінки [19]-32 : таблиці ; 22,5 смLanguage: німецька.Country: Німеччина.Форматний номер: 2 формат (висота > 17-23 см)Вид літератури за цільовим призначенням: НауковіВид/характер текстових документів: наукові виданняУДК: 663.916.1
Примітки про основне джерело інформації і про особливості поліграфічного оформлення і виконання видання:
Bibliography: Бібліографія в підрядкових примітках.Subject - Corporate Author: "Львівська політехніка", національний університет (Львів, Україна) -- Історія | Політехнічна школа у Львові -- Історія | Львівська політехніка -- Історія Subject - Topical Name: Карамель
Item type:
Книга
Конволют об'єднує 3 видання (№№ 00034884-00034886)
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
Книга | Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | 00034884/IF2-3-Пропозиція (Browse shelf(Opens below)) | не для випозичання | 00034884 |
Конволют об'єднує 3 видання (№№ 00034884-00034886)
Бібліографія в підрядкових примітках