Untersuchungen über Caramelnachweismethoden [Текст] / A. Joszt, S. Moliński
Фізичні одиниці у підшивці:→Vergleichende Untersuchungen der Karamel- und Melassekolloide / A. Joszt, S. Moliński. — 1935.
→Zur Kenntnis der Karamelisation der Saccharose / A. Joszt, S. Moliński. — 1935.
Відомості про видання: Publication: Zeitschrift für Untersuchung der Lebensmittel, Heft 1, 71 Band, 1936Вихідні дані: Berlin : [s. n.], 1936Опис: Сторінки [19]-32 : таблиці ; 22,5 смМова: німецька.Країна: Німеччина.Форматний номер: 2 формат (висота > 17-23 см)Вид літератури за цільовим призначенням: НауковіВид/характер текстових документів: наукові виданняУДК: 663.916.1
Примітки про основне джерело інформації і про особливості поліграфічного оформлення і виконання видання:
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліографія в підрядкових примітках.Найменування колективу як предметна рубрика: "Львівська політехніка", національний університет (Львів, Україна) -- Історія | Політехнічна школа у Львові -- Історія | Львівська політехніка -- Історія Найменування теми як предметна рубрика: Карамель
Тип одиниці:
Конволют об'єднує 3 видання (№№ 00034884-00034886)

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | 00034884/IF2-3-Пропозиція (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | не для випозичання | 00034884 |
Конволют об'єднує 3 видання (№№ 00034884-00034886)
Бібліографія в підрядкових примітках