Харчова і переробна промисловість [Текст] : наук.-вироб. журн. № 2 / Держпрод, Нац. ун-т харчових технологій
Журнал: Харчова і переробна промисловість. — Київ.Статті:
→Система простежуваності як запорука безпечності харчових продуктів / Усатенко Н., Охрименко Ю., Свириденко Т., Соколова С. — 2010. — С. 4-6.
→Вміст нітрат-йонів в овочах (науковці дослідили продукцію, придбану на ринках Львова) / Тимощук С., Тимощук О. — 2010. — С. 7-8.
→Інноваційні технології у виробництві / Шиян П., Ломарецький В., Куць А. — 2010. — С. 14.
Вихідні дані: Київ, 2010Мова: українська.Країна: Україна.Передплатний індекс: 74547.Вид літератури за цільовим призначенням: Наукові Тип одиниці:

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Читальний зал наукової літератури (CHZNAUK) Фонд відділу книгозберігання | Х22 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | G00005862 |
Раз на місяць