Удосконалення управління підприємствами громадського харчування [Текст] : дис. ... канд. техн. наук. : 08.06.01 / Сватюк Оксана Робертівна ; Львів. комерц. акад.
Publication: Львів, 2002Description: 197, [4] с.Language: українська.Форматний номер: 3 формат (висота > 23-31 см)Вид літератури за цільовим призначенням: НауковіУДК: 664Bibliography: Бібліогр.: с. 155-165 (167 назв).УДК-теми: 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів « 663/664 ,Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва « 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя Item type:
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | DS01979 (Browse shelf(Opens below)) | Available | DS01979 |
Бібліогр.: с. 155-165 (167 назв)