Електронний каталог Науково-технічної бібліотеки Національного університету „Львівська політехніка“

Наукові праці [Текст] : [зб. наук. пр.]. Вип. 32 / Одеська національна академія харчових технологій ; [голов. ред. Б. В. Єгоров]

Складові частини:
Математичні моделі міграції компонентів добрив у грунтовому середовищі / Гумницький Я. М., Люта О. В. — 2008. — Вип. 32 — С. 6-9.
Особливості кінетики екстрагування із твердих тіл клітинної будови / Мальований М. С., Дячок В. В. — 2008. — Вип. 32 — С. 12-16.
Механізм, кінетика та інтенсифікуюча дія гідролинамічної кавітації при розчиненні твердих речовин / Вітенько Т. М., Гумницький Я. М. — 2008. — Вип. 32 — С. 28-34.
Математична модель динаміки фільтраційного сушіння гранульованого технічного вуглецю / Атаманюк В. М., Гумницький Я. М. — 2008. — Вип. 32 — С. 54-60.
Гідродинаміка фільтраційного сушіння поліаміду-6 / Мількович О. І. Ханик Я. М. — 2008. — Вип. 32 — С. 60-62.
Екстрагування олії з насіння ріпаку в апараті з мішалкою / Семенишин Є. М., Троцький В. І., Ковальська Ю. В., Ятчишин Ю.Й. — 2008. — Вип. 32 — С. 212-217.
Автор: Одеська національна академія харчових технологійВторинна відповідальність: голов. ред.  Єгоров Б. В.Publication: О. : ОНАХТ, 2008Description: 346 с. : іл.Language: українська.Country: Україна.УДК: 664(06)Bibliography: Бібліогр. в кінці розділів.УДК-теми: 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів « 663/664 ,Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва « 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя Item type: Книга
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Call number Status Date due Barcode
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ)
Фонд відділу книгозберігання
01340096 (Browse shelf(Opens below)) Available 01340096

Бібліогр. в кінці розділів

There are no comments on this title.

to post a comment.
Share

Національний університет „Львівська політехніка“

Науково-технічна бібліотека

Koha Ukraine

Powered by Koha