Науково-технічні засади вдосконалення нормативного забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.01.02 / Сусол Наталія Ярославівна ; Нац. ун-т "Львів. політехніка"
Publication: Л., 2008Description: 176 с. : іл.Language: українська.Форматний номер: 3 формат (висота > 23-31 см)Вид літератури за цільовим призначенням: НауковіУДК: 006.7/.8 + 006.015.5Bibliography: Бібліогр.: с. 140-152 (130 назв).УДК-теми: 006.7/.8 Стандарти відповідно до їх змісту « 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг [операцiй], ваги, вимiрiв i часу « 00 Загальнi питання науки i культури « 0 Загальний вiддiл006.015.5 Якість « 006.015 Цілі стандартизації « 006.01 Теорія, принципи, основи і цілі стандартизації « 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг [операцiй], ваги, вимiрiв i часу « 00 Загальнi питання науки i культури « 0 Загальний вiддiлOnline Resources:\\Lib2-srv\avtoref\2008\avt_Сусол.doc Item type:
Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | DS02529 (Browse shelf(Opens below)) | Available | DS02529 |
Бібліогр.: с. 140-152 (130 назв)
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.