Електронний каталог Науково-технічної бібліотеки Національного університету „Львівська політехніка“

Науково-технічні засади вдосконалення нормативного забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.01.02 / Сусол Наталія Ярославівна ; Нац. ун-т "Львів. політехніка"

Автор: Сусол Наталія ЯрославівнаВторинна відповідальність: Нац. ун-т "Львів. політехніка"Вихідні дані: Л., 2008Опис: 176 с. : іл.Мова: українська.Форматний номер: 3 формат (висота > 23-31 см)Вид літератури за цільовим призначенням: НауковіУДК: 006.7/.8 + 006.015.5Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр.: с. 140-152 (130 назв).УДК-теми: 006.7/.8 Стандарти відповідно до їх змісту « 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг [операцiй], ваги, вимiрiв i часу « 00 Загальнi питання науки i культури « 0 Загальний вiддiл006.015.5 Якість « 006.015 Цілі стандартизації « 006.01 Теорія, принципи, основи і цілі стандартизації « 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг [операцiй], ваги, вимiрiв i часу « 00 Загальнi питання науки i культури « 0 Загальний вiддiлРесурси он-лайн: \\Lib2-srv\avtoref\2008\avt_Сусол.doc Тип одиниці: Дисертація
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Дисертація Дисертація Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання DS02529 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно DS02529

Бібліогр.: с. 140-152 (130 назв)

Поділитися

Національний університет „Львівська політехніка“

Науково-технічна бібліотека

Koha Ukraine