Науково-технічні засади вдосконалення нормативного забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.01.02 / Сусол Наталія Ярославівна ; Нац. ун-т "Львів. політехніка"
Вихідні дані: Л., 2008Опис: 176 с. : іл.Мова: українська.Форматний номер: 3 формат (висота > 23-31 см)Вид літератури за цільовим призначенням: НауковіУДК: 006.7/.8 + 006.015.5Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр.: с. 140-152 (130 назв).УДК-теми: 006.7/.8 Стандарти відповідно до їх змісту « 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг [операцiй], ваги, вимiрiв i часу « 00 Загальнi питання науки i культури « 0 Загальний вiддiл006.015.5 Якість « 006.015 Цілі стандартизації « 006.01 Теорія, принципи, основи і цілі стандартизації « 006 Стандартизацiя продуктiв, послуг [операцiй], ваги, вимiрiв i часу « 00 Загальнi питання науки i культури « 0 Загальний вiддiлРесурси он-лайн: \\Lib2-srv\avtoref\2008\avt_Сусол.doc Тип одиниці:
Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | DS02529 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | DS02529 |
Бібліогр.: с. 140-152 (130 назв)