Методичні вказівки та контрольна робота з дисципліни "Хімія та біотехнологія вина" для студентів базового напряму підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" заочної форми навчання [Текст] / М-во освіти і науки України, Нац. ун-т "Львів. політехніка" ; [уклад.: Б. О. Дзіняк, Д. Б. Кічура]
Publication: Львів : Вид-во Нац. ун-ту "Львів. політехніка", 2002Description: 20 с.Language: українська.Country: Україна.Форматний номер: 3 формат (висота > 23-31 см)Вид літератури за цільовим призначенням: НавчальніВид/характер текстових документів: навчальні виданняУДК: 663.2(075.8)УДК-теми: 663.2 Вино. Виноробство. Енологія « 663.2/.3, Л 87, Вино. Виноробство « 663/664 ,Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва « 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя Item type:
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ наукової бібліографії (VNB) Фонд відділу книгозберігання | 663.2 (075.8)/М545 (Browse shelf(Opens below)) | Available | IST04854 | ||
![]() |
Книгосховище № 3 (KSH3) Фонд відділу абонементів навчальної літератури | 66/М545 (Browse shelf(Opens below)) | Available | NR0520558 | ||
![]() |
Книгосховище № 3 (KSH3) Фонд відділу абонементів навчальної літератури | 66/М545 (Browse shelf(Opens below)) | Available | NR0520559 | ||
![]() |
Книгосховище № 3 (KSH3) Фонд відділу абонементів навчальної літератури | 66/М545 (Browse shelf(Opens below)) | Available | NR0520560 | ||
![]() |
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | 01327938 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 01327938 |