Методичні вказівки та контрольна робота з дисципліни "Основи фізіології та гігієни харчування " для студентів базового напряму 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" заочної форми навчання [Текст] / М-во освіти і науки України, Нац. ун-т "Львів. політехніка" ; [уклад. Л. Я. Паляниця]
Publication: Львів : Вид-во Нац. ун-ту "Львів. політехніка", 2002Description: 24 с.Language: українська.Country: Україна.Форматний номер: 3 формат (висота > 23-31 см)Вид літератури за цільовим призначенням: НавчальніВид/характер текстових документів: навчальні виданняУДК: 614.31(075.8)УДК-теми: 614.31 Інспекція харчових продуктів. Інспекція крамниць, ринків « 614.3 Санітарний нагляд в цілому. Санітарна інспекція та контроль « 614 Суспiльне здоров'я та гiгiєна « 61 Медичнi науки « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя Item type:
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ наукової бібліографії (VNB) Фонд відділу книгозберігання | 614.31(075.8)/М545 (Browse shelf(Opens below)) | Available | IST04861 | ||
![]() |
Книгосховище № 5 (KSH5) Фонд відділу абонементів навчальної літератури | 614.31(075.8)/М545 (Browse shelf(Opens below)) | Available | NR0520561 | ||
![]() |
Книгосховище № 5 (KSH5) Фонд відділу абонементів навчальної літератури | 614.31(075.8)/М545 (Browse shelf(Opens below)) | Available | NR0520562 | ||
![]() |
Книгосховище № 5 (KSH5) Фонд відділу абонементів навчальної літератури | 614.31(075.8)/М545 (Browse shelf(Opens below)) | Available | NR0520563 | ||
![]() |
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | 01327936 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 01327936 |