Жири [Текст] : метод. вказіки для підгот. і виконання лаб. робіт з курсів "Хімія та технологія космет. засобів", "Хімія продовол. сировини та продуктів харчування", "Сенсор. та фіз.-хім. аналіз продуктів харчування та космет. засобів" / М-во освіти і науки України, Нац. ун-т "Львів. політехніка" ; [уклад.: О. Г. Будішевська, В. П. Васильєв, Ю. В. Панченко, С. А. Воронов]
Вихідні дані: Львів : Вид-во Нац. ун-ту "Львів. політехніка", 2008Опис: 20 с.Мова: українська.Країна: Україна.Форматний номер: 2 формат (висота > 17-23 см)Вид літератури за цільовим призначенням: НавчальніВид/характер текстових документів: навчальні виданняУДК: 664.3(076.5)УДК-теми: 664.3 Виробництво харчових жирiв та масел. Маргарин. Протеїнвмісні харчові продукти « 663/664 ,Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва « 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя Тип одиниці:
Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Книгосховище № 5 (KSH5) Фонд відділу абонементів навчальної літератури | 664.3(076.5)/Ж731 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | NR0550495 | ||
![]() |
Книгосховище № 5 (KSH5) Фонд відділу абонементів навчальної літератури | 664.3(076.5)/Ж731 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | NR0550496 | ||
![]() |
Книгосховище № 5 (KSH5) Фонд відділу абонементів навчальної літератури | 664.3(076.5)/Ж731 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | NR0550497 | ||
![]() |
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | 01335154 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 01335154 | ||
![]() |
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | IST07236 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | IST07236 |