Електронний каталог Науково-технічної бібліотеки Національного університету „Львівська політехніка“

Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : тези доп. всеукр. наук. конф. студентів, 11 квіт. 2008 р., Харків / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]

Вторинна відповідальність: редкол.:  О. І. Черевко (відп. ред.)
       Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; (11 квітня 2008 р.)
Вихідні дані: Харків : [б. в.], 2008Опис: 601 с. : табл.Мова: українська.Країна: Україна.Форматний номер: 2 формат (висота > 17-23 см)Вид літератури за цільовим призначенням: НауковіВид/характер текстових документів: наукові виданняУДК: 664(063) + 640.432(063)Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр. в кінці доповідей.УДК-теми: 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів « 663/664 ,Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва « 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя640.432 Ресторани « 640.43 Ресторани. Готелі « 640.4 Ведення господарства на підприємствах готельного типу та підприємствах громадського харчування « 640.4 Типи комунально - побутових господарств та домашнє господарство « 64 Домоведення. Комунальне господарство. Служба побуту « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя Тип одиниці: Збірник
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Збірник Збірник Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання 01335012 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 01335012

Бібліогр. в кінці доповідей

Поділитися

Національний університет „Львівська політехніка“

Науково-технічна бібліотека

Koha Ukraine