Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : тези доп. всеукр. наук. конф. студентів, 11 квіт. 2008 р., Харків / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; [редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.]
Вихідні дані: Харків : [б. в.], 2008Опис: 601 с. : табл.Мова: українська.Країна: Україна.Форматний номер: 2 формат (висота > 17-23 см)Вид літератури за цільовим призначенням: НауковіВид/характер текстових документів: наукові виданняУДК: 664(063) + 640.432(063)Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр. в кінці доповідей.УДК-теми: 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів « 663/664 ,Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва « 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя640.432 Ресторани « 640.43 Ресторани. Готелі « 640.4 Ведення господарства на підприємствах готельного типу та підприємствах громадського харчування « 640.4 Типи комунально - побутових господарств та домашнє господарство « 64 Домоведення. Комунальне господарство. Служба побуту « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя Тип одиниці:
Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | 01335012 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 01335012 |
Бібліогр. в кінці доповідей