Електронний каталог Науково-технічної бібліотеки Національного університету „Львівська політехніка“

Консервы домашнего приготовления [Текст] / Петренко Павел Иванович

Автор: Петренко Павел ИвановичВідомості про видання: 3-е изд.Вихідні дані: Киев : Тэхника, 1990Опис: 208, [1] с.Мова: російська.Країна: Україна.Форматний номер: 2 формат (висота > 17-23 см)ISBN: 5-335-00350-2.Вид літератури за цільовим призначенням: Науково-популярніУДК: 664.8УДК-теми: 664.8 Консервування харчових продуктів [ в цілому ]. Консервування овочевих продуктів рослинного походження « 664.8/.9, Л 96, Виробництво консервiв « 663/664 ,Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва « 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя Тип одиниці: Книга
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
 Книга Книга Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання 01290717 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 01290717
Поділитися

Національний університет „Львівська політехніка“

Науково-технічна бібліотека

Koha Ukraine