Основы архитектурного проектирования предприятий общественного питания [Текст] : учеб. пособие для вузов по специальности "Архитектура" / Уренев Валерий Павлович
Publication: Киев : Вища шк., 1990Description: 190 с.Language: російська.Country: Україна.Форматний номер: 2 формат (висота > 17-23 см)ISBN: 5-11-002451-9 (помилк.).Вид літератури за цільовим призначенням: НавчальніУДК: 725.7.01(075.8)УДК-теми: 725.7 Будівлі закладів громадсського харчування. Будівлі курортів « 725 Державні, громадські, торгові, промислові будівлі. Цивільна архітектура в цілому « 72 Архiтектура « 7 Мистецтво. Декоративно-прикладне мистецтво. Iгри. Спорт Item type:
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | 01297263 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 01297263 |