Основы архитектурного проектирования предприятий общественного питания [Текст] : учеб. пособие для вузов по специальности "Архитектура" / Уренев Валерий Павлович
Вихідні дані: Киев : Вища шк., 1990Опис: 190 с.Мова: російська.Країна: Україна.Форматний номер: 2 формат (висота > 17-23 см)ISBN: 5-11-002451-9 (помилк.).Вид літератури за цільовим призначенням: НавчальніУДК: 725.7.01(075.8)УДК-теми: 725.7 Будівлі закладів громадсського харчування. Будівлі курортів « 725 Державні, громадські, торгові, промислові будівлі. Цивільна архітектура в цілому « 72 Архiтектура « 7 Мистецтво. Декоративно-прикладне мистецтво. Iгри. Спорт Тип одиниці: КнигаТип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код | |
---|---|---|---|---|---|---|
Книга | Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | 01297263 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 01297263 |