Повышение эффективности научно-технического прогресса на предприятиях (на примере кондитерских предприятий Южного региона Украинской ССР) [Текст] : автореф. дис. ... канд. экон. наук : 08.00.05 / Карпов Александр Сергеевич
Publication: Львов, 1990Description: 16 с.Language: російська.Форматний номер: 2 формат (висота > 17-23 см)Вид літератури за цільовим призначенням: НауковіУДК: 338.2 + 664.1УДК-теми: 338.2 Економічна політика. Контроль економіки. Управління економікою. Економічне планування « 338 Економiчне становище. Економiчна полiтика. Управлiння в економiї Планування в економiцi. Виробництво. Послу « 33 Економiка. Економiчна наука « 3 Суспiльнi науки664.1 Цукрове виробництво. Цукристі кондитерськи вироби [ солодощі]. Цукор. Меляса. Глюкоза тощо « 664.1/.2, Л 84, Цукрове та крохмально-паточне виробництво « 663/664 ,Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва « 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя Item type:
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | 01232497 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 01232497 |