Искусственные продукты питания. Новый путь получения пищи и его перспективы. Научные основы производства [Текст] / Толстогузов Владимир Борисович ; отв. ред. А. Н. Несмеянов
Publication: М. : Наука, 1978Description: 232 с. : ил.Language: російська.Country: СРСР.Форматний номер: 2 формат (висота > 17-23 см)Вид літератури за цільовим призначенням: НауковіУДК: 664УДК-теми: 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів « 663/664 ,Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва « 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя Item type:
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | 01163439 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 01163439 |