Electronic catalog of the Scientific and Technical Library of the Lviv Polytechnic National University

Искусственные продукты питания. Новый путь получения пищи и его перспективы. Научные основы производства [Текст] / Толстогузов Владимир Борисович ; отв. ред. А. Н. Несмеянов

Автор: Толстогузов Владимир БорисовичВторинна відповідальність: отв. ред.  Несмеянов А. Н.Publication: М. : Наука, 1978Description: 232 с. : ил.Language: російська.Country: СРСР.Форматний номер: 2 формат (висота > 17-23 см)Вид літератури за цільовим призначенням: НауковіУДК: 664УДК-теми: 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів « 663/664 ,Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва « 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя Item type: Книга
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
 Книга Книга Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання 01163439 (Browse shelf(Opens below)) Available 01163439
Share

Lviv Polytechnic National University

Scientific and technical library

Koha Ukraine

Powered by Koha