Общая технология пищевых производств [Текст] : учеб. для вузов по специальности "Машины и аппараты пищ. пр-в" / под ред. Н. И. Назарова
Вихідні дані: М. : Лег. и пищ. пром-ть, 1981Опис: 360 с.Мова: російська.Країна: СРСР.Форматний номер: 2 формат (висота > 17-23 см)Вид літератури за цільовим призначенням: НавчальніУДК: 664(075.8) + 663(075.8)УДК-теми: 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів « 663/664 ,Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва « 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя663 Промислова мікробіологія, мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоїв « 663/664 ,Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва « 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя Тип одиниці:
Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | 01309703 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 01309703 |