Все о пище с точки зрения химика [Текст] : справ. изд. / Скурихин Игорь Михайлович, Нечаев Алексей Петрович
Вихідні дані: М. : Высш. шк., 1991Опис: 288 с. : ил.Мова: російська.Країна: СРСР.Форматний номер: 2 формат (висота > 17-23 см)ISBN: 5-06-000673-5.Вид літератури за цільовим призначенням: Науково-популярніУДК: 664УДК-теми: 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів « 663/664 ,Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва « 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя Тип одиниці:
Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | 01303314 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 01303314 |