Електронний каталог Науково-технічної бібліотеки Національного університету „Львівська політехніка“

Все о пище с точки зрения химика [Текст] : справ. изд. / Скурихин Игорь Михайлович, Нечаев Алексей Петрович

Автори: Скурихин Игорь Михайлович; Нечаев Алексей ПетровичPublication: М. : Высш. шк., 1991Description: 288 с. : ил.Language: російська.Country: СРСР.ISBN: 5-06-000673-5.УДК: 664УДК-теми: 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів « 663/664 ,Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва « 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя Item type: Книга
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Current library Call number Status Date due Barcode
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ)
Фонд відділу книгозберігання
01303314 (Browse shelf (Opens below)) Available 01303314

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Share

Національний університет „Львівська політехніка“

Науково-технічна бібліотека

Koha Ukraine

Powered by Koha