Електронний каталог Науково-технічної бібліотеки Національного університету „Львівська політехніка“
Локальне зображення обкладинки
Локальне зображення обкладинки

Все о пище с точки зрения химика [Текст] : справ. изд. / Скурихин Игорь Михайлович, Нечаев Алексей Петрович

Автори: Скурихин Игорь Михайлович; Нечаев Алексей ПетровичВихідні дані: М. : Высш. шк., 1991Опис: 288 с. : ил.Мова: російська.Країна: СРСР.Форматний номер: 2 формат (висота > 17-23 см)ISBN: 5-06-000673-5.Вид літератури за цільовим призначенням: Науково-популярніУДК: 664УДК-теми: 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів « 663/664 ,Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва « 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя Тип одиниці: Книга
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
 Книга Книга Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання 01303314 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 01303314

Натисніть на зображення, щоб переглянути його в оглядачі зображень

Локальне зображення обкладинки
Поділитися

Національний університет „Львівська політехніка“

Науково-технічна бібліотека

Koha Ukraine