Все о пище с точки зрения химика [Текст] : справ. изд. / Скурихин Игорь Михайлович, Нечаев Алексей Петрович
Publication: М. : Высш. шк., 1991Description: 288 с. : ил.Language: російська.Country: СРСР.Форматний номер: 2 формат (висота > 17-23 см)ISBN: 5-06-000673-5.Вид літератури за цільовим призначенням: Науково-популярніУДК: 664УДК-теми: 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів « 663/664 ,Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва « 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя Item type:
Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | 01303314 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 01303314 |
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.