Електронний каталог Науково-технічної бібліотеки Національного університету „Львівська політехніка“

Основы математического моделирования процессов пищевых производств [Текст] : учеб. пособие / Остапчук Николай Васильевич ; [ред. Л. П. Никитина]

Автор: Остапчук Николай ВасильевичВторинна відповідальність: ред.  Никитина Л. П.Відомості про видання: 2-е изд., перераб. и доп.Вихідні дані: Киев : Вища шк., 1991Опис: 367 с. : ил.Мова: російська.Країна: Україна.Форматний номер: 2 формат (висота > 17-23 см)ISBN: 5-11-002494-4.Вид літератури за цільовим призначенням: НавчальніУДК: 664(075.8)УДК-теми: 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів « 663/664 ,Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва « 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя Тип одиниці: Книга
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
 Книга Книга Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання 01300325 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 01300325
 Книга Книга Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання 01300326 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно 01300326
Поділитися

Національний університет „Львівська політехніка“

Науково-технічна бібліотека

Koha Ukraine