Основы математического моделирования процессов пищевых производств [Текст] : учеб. пособие / Остапчук Николай Васильевич ; [ред. Л. П. Никитина]
Відомості про видання: 2-е изд., перераб. и доп.Вихідні дані: Киев : Вища шк., 1991Опис: 367 с. : ил.Мова: російська.Країна: Україна.Форматний номер: 2 формат (висота > 17-23 см)ISBN: 5-11-002494-4.Вид літератури за цільовим призначенням: НавчальніУДК: 664(075.8)УДК-теми: 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів « 663/664 ,Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва « 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя Тип одиниці:
Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | 01300325 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 01300325 | ||
![]() |
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | 01300326 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | 01300326 |