Електронний каталог Науково-технічної бібліотеки Національного університету „Львівська політехніка“

Основы математического моделирования процессов пищевых производств [Текст] : учеб. пособие / Остапчук Николай Васильевич ; [ред. Л. П. Никитина]

Автор: Остапчук Николай ВасильевичВторинна відповідальність: ред.  Никитина Л. П.Edition Statement: 2-е изд., перераб. и доп.Publication: Киев : Вища шк., 1991Description: 367 с. : ил.Language: російська.Country: Україна.ISBN: 5-11-002494-4.УДК: 664(075.8)УДК-теми: 664 Харчова промисловість в цілому. Виробництво і консервування харчових продуктів « 663/664 ,Харчова промисловiсть. Харчовi виробництва « 66 Хімічна технологія. Хімічна промисловість й споріднені галузі « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя Item type: Книга
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Current library Call number Status Date due Barcode
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ)
Фонд відділу книгозберігання
01300325 (Browse shelf(Opens below)) Available 01300325
Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ)
Фонд відділу книгозберігання
01300326 (Browse shelf(Opens below)) Available 01300326

There are no comments on this title.

to post a comment.
Share

Національний університет „Львівська політехніка“

Науково-технічна бібліотека

Koha Ukraine

Powered by Koha