Електронний каталог Науково-технічної бібліотеки Національного університету „Львівська політехніка“

Мир библиографии [Текст] : науч.-практ. и культурно-просвет. журн. / отв. ред. Н. Майданская

Номери журналу:
Мир библиографии. — 2008. — № 1.
Мир библиографии. — 2008. — № 2.
Мир библиографии. — 2008. — № 3.
Мир библиографии. — 2008. — № 4.
Мир библиографии. — 2008. — № 5.
Мир библиографии. — 2008. — № 6.
Мир библиографии. — 2009. — № 1.
Мир библиографии. — 2009. — № 2.
Мир библиографии. — 2009. — № 3.
Мир библиографии. — 2009. — № 4.
Мир библиографии. — 2009. — № 5.
Мир библиографии. — 2009. — № 6.
Мир библиографии. — 2010. — № 1.
Мир библиографии. — 2010. — № 2.
Мир библиографии. — 2010. — № 3.
Мир библиографии. — 2010. — № 4.
Мир библиографии. — 2010. — № 5.
Мир библиографии. — 2010. — № 6.
Мир библиографии. — 2011. — № 1.
Мир библиографии. — 2011. — № 2.
Мир библиографии. — 2011. — № 3.
Мир библиографии. — 2011. — № 4.
Мир библиографии. — 2011. — № 5.
Мир библиографии. — 2011. — № 6.
Мир библиографии. — 2012. — № 1.
Мир библиографии. — 2012. — № 2.
Мир библиографии. — 2012. — № 3.
Мир библиографии. — 2012. — № 4.
Мир библиографии. — 2012. — № 5.
Мир библиографии. — 2012. — № 6.
Мир библиографии. — 2013. — № 1.
Мир библиографии. — 2013. — № 2.
Мир библиографии. — 2013. — № 3.
Мир библиографии. — 2013. — № 4.
Мир библиографии. — 2013. — № 5.
Мир библиографии. — 2013. — № 6.
Мир библиографии. — 2013. — № 7.
Мир библиографии. — 2013. — № 8.
Мир библиографии. — 2013. — № 9.
Мир библиографии. — 2016. — № 1.
Вторинна відповідальність: отв. ред.  Майданская Н.Publication: М. : Либерея-БибинформLanguage: російська.Country: Російська Федерація.ISSN: 1560-7968.Передплатний індекс: 71600. Item type: Журнал
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings: Журнал

Раз на два месяца

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Share

Національний університет „Львівська політехніка“

Науково-технічна бібліотека

Koha Ukraine

Powered by Koha