Розвиток метрологічного забезпечення якості харчової продукції тваринного походження [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.01.02 / Любчик Ольга Сергіївна ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т "Львів. політехніка"
Publication: Львів, 2017Description: 171 с. : іл.Language: українська.Форматний номер: 3 формат (висота > 23-31 см)Вид літератури за цільовим призначенням: НауковіУДК: 637.07 + 637.5.04/.04 + 006Bibliography: Бібліогр.: с. 134-147 (134 назви).УДК-теми: 637.07 Перевірка, випробування, аналіз тваринницької продукції « 637 Продукти тваринництва « 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використан-ня дикої природи « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя637.5 М'ясо. Свiжi м'яснi харчовi продукти « 637 Продукти тваринництва « 63 Сiльське господарство. Лiсове господарство. Землеробство. Використан-ня дикої природи « 6 Прикладнi науки. Медицина. Технологiя006 Стандартизацiя продуктiв, послуг [операцiй], ваги, вимiрiв i часу « 00 Загальнi питання науки i культури « 0 Загальний вiддiл Item type: ДисертаціяItem type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
Дисертація | Книгосховище відділу книгозберігання (KSHVKZ) Фонд відділу книгозберігання | DS03946 (Browse shelf(Opens below)) | Available | DS03946 |
Бібліогр.: с. 134-147 (134 назви)