Електронний каталог Науково-технічної бібліотеки Національного університету „Львівська політехніка“

Встановлення параметрів мікробіологічних ризиків у критичних точках контролю технологічного процесу виробництва пастеризованого молока [Текст] / Остап'юк Соломія

Фізична одиниця: Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідом. наук.-техн. зб. — 2016. — — Вип. 77.
Автор: Остап'юк СоломіяОпис: С. 183-187Мова: українська.Вид літератури за цільовим призначенням: НауковіУДК: 637.127.576.8Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр.: 10 назв. Тип одиниці: Складова частина документа
Фонди: Складова частина документа В473

Бібліогр.: 10 назв.

Поділитися

Національний університет „Львівська політехніка“

Науково-технічна бібліотека

Koha Ukraine