Електронний каталог Науково-технічної бібліотеки Національного університету „Львівська політехніка“

Ітеративна модель управління ризиками приготування небезпечної продукції ресторанного господарства [Текст] / Сусол Наталія, Микийчук Микола

Фізична одиниця: Вимірювальна техніка та метрологія. — 2016. — Вип. 77.
Автори: Сусол Наталія; Микийчук МиколаDescription: С. 156-164Language: українська.УДК: 658.011.3Bibliography: Бібліогр.: 13 назв.. Item type: Складова частина документа
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings: Складова частина документа В473

Бібліогр.: 13 назв.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Share

Національний університет „Львівська політехніка“

Науково-технічна бібліотека

Koha Ukraine

Powered by Koha