Електронний каталог Науково-технічної бібліотеки Національного університету „Львівська політехніка“

Ітеративна модель управління ризиками приготування небезпечної продукції ресторанного господарства [Текст] / Сусол Наталія, Микийчук Микола

Фізична одиниця: Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідом. наук.-техн. зб. — 2016. — — Вип. 77.
Автори: Сусол Наталія; Микийчук МиколаОпис: С. 156-164Мова: українська.Вид літератури за цільовим призначенням: НауковіУДК: 658.011.3Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр.: 13 назв. Тип одиниці: Складова частина документа
Фонди: Складова частина документа В473

Бібліогр.: 13 назв.

Поділитися

Національний університет „Львівська політехніка“

Науково-технічна бібліотека

Koha Ukraine